Interacco :: Header
Home arrow Hoe te reserveren
Monday 10 December 2018
Menu
Home
Keuze uit
Frankrijk
Spanje
Portugal
Marokko
Alle appartementen
Meer Informatie
Hoe te reserveren
Algemene Voorwaarden
Veelgestelde vragen
Over ons
interacco.com
Informatie voor eigenaren
Hoe te reserveren PDF Afdrukken E-mail

Een accommodatie reserveren gebeurt bij ons in vier stappen:

 

STAP 1: Zoeken


Om een àccommodatie te kunnen reserveren, zoekt u eerst naar onze portefeuille van beschikbare accommodaties. Dit doet u simpel met het zoekmenu hierboven. De website toont u dan de beschikbare appartement, vakantiehuis of gite die aan uw eisen voldoen.

Selecteer uw gewenste accommodatie en druk vervolgens op de button Reserveren Nu.

 

STAP 2: Reserveren


Op het reserveringsformulier controleert u de gegevens van de accommodatie en vult u uw persoonlijke gegevens in. Lees ook zorgvuldig de algemene voorwaarden voordat u verder gaat met reserveren.

Zodra u klaar bent met het invullen van de gegevens, kunt u verder gaan met de betaling.

 

STAP 3: Betalen


Na ontvangst van uw reservering zullen wij de accommodatie op uw naam reserveren indien het beschikbaar is voor de opgegeven periode. U ontvangt vervolgens een bevestiging van ons van hetgeen u gereserveerd heeft met het verzoek om een aanbetaling te doen. Uw reservering is pas vastgelegd wanneer wij de eerste aanbetaling van u hebben ontvangen. Deze bedraagt 40% van het totaal bedrag en hier dient u zelf zorg voor te dragen. U krijgt dus geen acceptgiro van ons thuis gestuurd. De restbetaling dient uiterlijk 6 weken voor het begin van uw vakantie bij ons binnen te zijn. U ontvangt de reisbescheiden nadat de totale betaling door ons ontvangen is.
Indien u 6 weken of korter voor uw vakantie bij ons reserveert dient u in één keer het hele bedrag te voldoen. Indien u reserveert vanuit een land dat buiten de EU is gelegen dan dient u ook het gehele bedrag in één keer over te maken voor de confirmatie.

 

STAP 4: Bevestiging


Zodra wij de betaling hebben ontvangen, ontvangt u de reserveringsbevestiging per e-mail. De dagen zijn dan voor u gereserveerd.

De reserveringsbevestiging bevat alle informatie betreffende uw accommodatie. De verantwoordelijke van de vakantiewoning ontvangt op datzelfde moment een kopie van de reserveringsbevestiging, zodat hij/zij uw aankomst en verblijf kan voorbereiden.

 
Accommodatie van de maand

MR40006

  • Samenvatting: Mooie Marokkaanse vakantievilla op een hoogwaardige vakantieresort in Cabo Negro, Tétouan.
  • Aant. Slaapkamers: 2
  • People: 6 Volwassenen / 2 Kinderen
  • Regio: Tanger-Tétouan
  • Prijzen Vanaf: €600

details

Accommodaties zoeken
Start Datum
...
Eind Datum
...
Land
Regio
Prijzen
Volwassenen
 
Secure payment
Safe Site

Privacybeleid ten aanzien van persoonsgegevensGebruiksvoorwaarden van de website
45