Interacco :: Header
Home arrow Algemene Voorwaarden
Monday 17 December 2018
Menu
Home
Keuze uit
Frankrijk
Spanje
Portugal
Marokko
Alle appartementen
Meer Informatie
Hoe te reserveren
Algemene Voorwaarden
Veelgestelde vragen
Over ons
interacco.com
Informatie voor eigenaren
Algemene Voorwaarden PDF Afdrukken E-mail

Onze voorwaarden en condities

 

Voor wie?

Steeds meer mensen ontdekken de charme en gezelligheid van een vakantiewoning. Vanwege de variëteit in ligging, luxe, aanwezige faciliteiten en het aantal slaapplaatsen is deze accommodatievorm geschikt voor iedere groep. Een groep vrienden, een familie van jong tot oud of zelfs meerdere gezinnen met kinderen, voor ieder is er een geschikte woning te vinden.
Met enerzijds de privacy van een eigen slaapkamer en anderzijds de gezelligheid van de gezamenlijke keuken en woonkamer. Kortom, een ‘eigen’ huis onder de zon.
Behalve voor vakantie kunnen sommige huizen ook voor een langdurige periode gehuurd worden, bijvoorbeeld om te overwinteren.

 

Wat is een vakantiewoning?

Net als alle andere woningen zijn ook de vakantiewoningen in alle soorten en maten. Daarnaast is de perceptie van huizen vaak afhankelijk van persoonlijke smaak. Voor de één is de vakantiewoning een luxe villa met zwembad in een mooi aangelegd park, terwijl de ander een beeld voor ogen heeft van een verbouwde boerenwoning op een eenzame bergtop. Ons assortiment vakantiewoningen is samengesteld aan de hand van algemene kenmerken zoals sfeer, karakter, authenticiteit, ligging en luxe. Soms treft u op onze website een moderne villa aan voorzien van alle faciliteiten maar er zijn even zoveel authentieke huizen, volkomen vrij gelegen in het bos of aan de rivier of kust. Andere bevinden zich in een residentie of park. Ook het oude, charmante huisje in het dorp behoort tot de vele mogelijkheden.

 

Hoe berekent u de prijs van uw vakantiewoning?

Op de webpagina’s met de woningen vindt u onderaan, de prijzen weergegeven die gelden voor de desbetreffende maand. Deze zijn op basis van één week verblijf. Let u er op dat u bij sommige woningen minimaal twee weken dient te verblijven gedurende het hoogseizoen. Onder de verhuurprijzen ziet u ook wat inclusief of exclusief is. Alle kosten die exclusief zijn dient u zelf ter plekke te voldoen en kunnen wij ons niet mee bemoeien. Deze toeslagen worden per persoon, per verblijf, per week of naar verbruik berekend. Let u hier goed op! Daarnaast hebben wij het recht om de verhuurprijs te veranderen als heffingen, wisselkoersen of iets dergelijks daar aanleiding toe geven. Als deze wordt verhoogd, zal dit (netto) aan u worden doorberekend. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande reserveringen. Alle verhuurbare woningen op deze website worden vrijblijvend aangeboden, dat wil zeggen dat wanneer een woning bijvoorbeeld volgeboekt is, wij het aanbod kunnen herroepen.

 

Reserveringskosten

Wij berekenen geen reserveringskosten.

 

Reserveren en betalen

Als u wilt reserveren kunt u dat doen zoals vermeld op de pagina Reserveren. Na ontvangst van uw bericht zullen wij de accommodatie op uw naam reserveren indien het beschikbaar is voor de opgegeven periode. U ontvangt vervolgens een bevestiging van ons van hetgeen u gereserveerd heeft met het verzoek om een aanbetaling te doen. Uw reservering is pas vastgelegd wanneer wij de eerste aanbetaling van u hebben ontvangen. Deze bedraagt 40% van het totaal bedrag en hier dient u zelf zorg voor te dragen. U krijgt dus geen acceptgiro van ons thuis gestuurd. De restbetaling dient uiterlijk 6 weken voor het begin van uw vakantie bij ons binnen te zijn. U ontvangt de reisbescheiden nadat de totale betaling door ons ontvangen is.
Indien u 6 weken of korter voor uw vakantie bij ons reserveert dient u in één keer het hele bedrag te voldoen. Indien u reserveert vanuit een land dat buiten de EU is gelegen dan dient u ook het gehele bedrag in één keer over te maken voor de confirmatie.

 

Annuleren

Indien u de reservering onverhoopt wilt annuleren dient u rekening te houden met annuleringskosten die wij u doorberekenen. Deze zijn als volgt:

  • Tot 6 weken voor aankomst 40%
  • Tussen 6 en 4 weken voor aankomst 60%
  • Tussen 4 en 2 weken voor aankomst 80%
  • Vanaf 2 weken voor aankomst of minder 100%


Bij een annulering bent u verplicht uw reisbescheiden naar ons terug te sturen. Wanneer u verzuimt dit te doen, kan er geen restitutie plaatsvinden en zal de oorspronkelijke reissom in zijn geheel aan u in rekening worden gebracht. Wij raden u aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan.

 

Wijzigingen

Indien u een deel van uw reservering wilt wijzigen, bijvoorbeeld omdat een ander persoon dan opgegeven mee op reis gaat dan is dit natuurlijk mogelijk. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Deze bedragen € 30 per wijziging.

 

Aantal personen

Bij alle accommodaties staat het maximaal aantal personen vermeld. Het is niet de bedoeling dat u met meer dan toegestaan uw vakantiewoning betrekt. Bij reservering dient u aan te geven voor wie en voor hoeveel personen u de woning reserveert. Wanneer u met meer personen bij de woning arriveert, heeft u kans dat de verhuurder weigert om u de sleutels van uw vakantieadres te overhandigen.

 

Huisdieren

Bij elke woning is aangegeven of huisdieren zijn toegestaan en indien ja of er ook voor betaald dient te worden. Betalingen dient u ter plekke te voldoen. Indien er niks bij de beschrijving staat kunt u er van uitgaan dat het niet toegestaan is om uw huisdier mee te nemen. In dit geval kunt u ons ook raadplegen om er zeker van te zijn.

 

Toeristenbelasting

Toeristenbelasting is niet in de prijs inbegrepen. Dit is afhankelijk van de bestemming, het aantal mensen en leeftijd. Toeristenbelasting dient u altijd ter plekke te voldoen. We proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren bij de beschrijving van de accommodatie, maar het kan toch voorkomen dat het niet vermeld staat terwijl u het toch dient te betalen.

 

Aankomst en vertrek

Voor alle accommodaties geldt een aankomsttijd van 16.00 uur en vertrektijd van 10.00 uur. De aankomst- en vertrekdag is meestal op zaterdag tenzij expliciet anders vermeld. U dient zich te allen tijde aan deze aankomst en vertrekgegevens te houden.

 

Schoonmaakkosten en andere bijkomende kosten

Het spreekt uiteraard voor zich dat u de woning schoon dient achter te laten. In sommige gevallen kunt u ook de schoonmaak laten doen. De kosten hiervoor worden bij de verhuurkosten als exclusief vermeld. Daarnaast kan het voorkomen dat u bijkomende kosten dient te betalen die betrekking hebben op verwarming, elektriciteit en/of het huren van laken- en linnenpakket. Ook deze kosten worden zogoed mogelijk vermeld onder de prijstabel.

 

Waarborgsom

Bij de meeste accommodaties dient u, bij aankomst, een waarborgsom te voldoen. Deze kan in sommige gevallen aanzienlijk zijn. U kunt het per creditcard afdekken in sommige gevallen maar het komt maar al te vaak voor dat de eigenaar dit niet accepteert en u dus gewoon de borg in cash dient te overhandigen. Indien bij het vertrek de accommodatie in dezelfde staat wordt aangetroffen, krijgt u uw borg vanzelfsprekend terug. Mochten er dingen niet in orde zijn, heeft de verhuurder het recht een deel van of de gehele borg in te houden. Als u uw accommodatie voortijdig en buiten de receptie-uren om verlaat, wordt uw waarborgsom in de meeste gevallen op uw rekening gestort. Wij kunnen voor de waarborgsom nooit aansprakelijk worden gesteld.

 

Inrichting

De meeste vakantiewoningen zijn privé eigendom, waardoor de inrichting en de staat van onderhoud per woning kunnen verschillen. Sommige woningen zijn sober ingericht, terwijl andere een stuk luxueuzer zijn ingericht. Houdt u er rekening mee dat u in wezen op bezoek bent bij de eigenaar en dat u met alle voorzichtigheid om dient te gaan met de inboedel. Alle schade wordt aan u doorberekend en dient u ook ter plaatse te voldoen.

 

Klachten

Indien u op uw vakantieadres een fout of een onvolkomenheid constateert, dan wordt van u verwacht dat u daarvan direct melding doet bij de accommodatieverschaffer. Als u, na uw melding, vindt dat er te weinig aandacht aan uw klacht wordt besteed, kunt u contact met ons opnemen. Indien u echter vroegtijdig uw vakantiewoning verlaat, verspeelt u al uw rechten. Verlaat daarom nooit uw accommodatie zonder overleg te hebben gepleegd met ons.

 

Tot slot

Aan de totstandkoming van deze website is veel zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat er nog fouten op deze site staan. Evidente fouten of vergissingen binden INTERACCO op geen enkele manier. Bovendien ervaart INTERACCO ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt door onjuiste informatie op deze website.

 

 
Accommodatie van de maand

MR40006

  • Samenvatting: Mooie Marokkaanse vakantievilla op een hoogwaardige vakantieresort in Cabo Negro, Tétouan.
  • Aant. Slaapkamers: 2
  • People: 6 Volwassenen / 2 Kinderen
  • Regio: Tanger-Tétouan
  • Prijzen Vanaf: €600

details

Accommodaties zoeken
Start Datum
...
Eind Datum
...
Land
Regio
Prijzen
Volwassenen
 
Secure payment
Safe Site

Privacybeleid ten aanzien van persoonsgegevensGebruiksvoorwaarden van de website
45