Interacco :: Header
Home arrow Privacybeleid ten aanzien van persoonsgegevens
Monday 10 December 2018
Menu
Home
Keuze uit
Frankrijk
Spanje
Portugal
Marokko
Alle appartementen
Meer Informatie
Hoe te reserveren
Algemene Voorwaarden
Veelgestelde vragen
Over ons
interacco.com
Informatie voor eigenaren
Gebruiksvoorwaarden van de website PDF Afdrukken E-mail

Het gebruik van deze digitale publicatie houdt de acceptatie in van de volgende gebruiksvoorwaarden:

De website www.interacco.com heeft als doelstelling het publiek op de hoogte te stellen van algemene informatie over de verhuur van vakantiehuizen, appartementen en gites in het buitenland.


INTERACCO behoudt het recht om op ieder moment wijzigingen aan te brengen aan de informatie die in zijn digitale publicatie staat; eveneens kan INTERACCO de toegang hiertoe op ieder moment en zonder voorafgaande toestemming opschorten. Onverlet het voorgaande, verplicht INTERACCO zich niet tot de directe actualisatie van de informatie die in de digitale publicatie staat. De toegang tot deze website en het gebruik van de informatie op deze website zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de betreffende gebruiker. INTERACCO is niet aansprakelijk voor enig gevolg, schade of verlies dat voortvloeit uit de genoemde toegang of gebruik van de informatie.

INTERACCO aanvaart geen enkele aansprakelijkheid die voortkomt uit de inhoud die derden beschikbaar stellen in de koppelingen waarnaar op deze pagina's wordt verwezen.

INTERACCO behoudt alle rechten op de software van de digitale publicatie en van alle industriële en intellectuele eigendomsrechten in verband met de inhoud daarvan. Een uitzondering hierop vormen de rechten op producten en diensten die geen eigendom zijn van dit bedrijf en waarvan de merken zijn gedeponeerd op naam van de respectievelijke eigenaren die als zodanig door INTERACCO worden erkend. Niets uit de digitale uitgave mag worden gereproduceerd, gekopieerd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dit bedrijf.

Alle informatie die op deze pagina's wordt ontvangen, zoals opmerkingen, suggesties of ideeën, wordt beschouwd als informatie die zonder kosten aan INTERACCO is overgedragen. Verzend daarom geen informatie die niet op deze wijze kan worden behandeld.

Alle producten en dienstverlening die op deze pagina's worden genoemd maar geen eigendom zijn van INTERACCO, zijn gedeponeerde merken van hun respectievelijke eigenaren die als zodanig door INTERACCO worden erkend. Deze verschijnen in de digitale publicatie ter verspreiding en verzameling van informatie. De genoemde eigenaren kunnen verzoeken om de wijziging of verwijdering van de informatie die hen aangaat.

 
Accommodaties zoeken
Start Datum
Eind Datum
Land
Regio
Prijzen
Volwassenen
 
Secure payment
Safe Site

Privacybeleid ten aanzien van persoonsgegevensGebruiksvoorwaarden van de website
45